Концерт Тины Кароль в Житомире (укр.)

24 листопада з унікальною програмою «Сила Любові та Голосу» на сцені Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги виступила відома українська співачка Тіна Кароль.

Ще до виходу співачки на сцену організатори концерту, представники компанії «SUSY production», порадували шанувальників її творчості приємною звісткою: під час виступу в залі дозволено вести фото- та відеозйомку, чого на подібних заходах зазвичай робити не можна. Також у приміщенні драмтеатру працювали волонтери, які допомагали глядачам знайти свої місця, відповідно до придбаних квитків.

На сцену зірка вийшла у супроводі кращих музикантів країни, струнного квартету та балету FREEDOM, завдяки якому концерт став ще біль видовищним.


Смотреть фото в полном размере


Нова сольна програма Тіни Кароль «Сила Любові та Голосу» - це ніби задушевна розмова тет-а-тет за чашечкою кави. «Уявімо, що сьогодні ви у мене на кухні, а на кухні можна говорити про все», - звернулася співачка до вщерть заповненої зали глядачів.


Смотреть фото в полном размере


Чуттєво та емоційно Тіна виконала добре відомі її шанувальникам пісні - «Ноченька», «Я хочу лететь», «Выше облаков», «Не дощ» та інші, - а також порадувала «свіжими» композиціями, серед яких – «Помню».

Не бракувало на концерті і драйву: співачка «запалювала» під знані, але інтерпретовані музичні твори. Житомиряни охоче підспівували і підтанцьовували.


Смотреть фото в полном размере


Між піснями Кароль бажала усім любові, віри, надії, а також наївності, якої часто не вистачає у людських стосунках.

За самовідданість на сцені, відкритість і щирість вдячна житомирська публіка засипала виконавицю квітами та нагородила бурхливими оплесками. Співачка охоче приймала букети, обіймала та цілувала прихильників, фотографувалася з ними.

Наприкінці двогодинної програми глядачі викликали Тіну на біс. Наостанок зірка заспівала свою відому «Show Me Your Love», з якою вона представляла Україну на «Євробаченні-2006» у Греції.


Смотреть фото в полном размере


Нагадаємо, що Житомир – перше місто, в якому Тіна Кароль виступила з програмою «Сила Любові та Голосу». Всеукраїнський концертний тур завершиться в кінці лютого 2014 року сольним концертом у столиці.

Источник: ЖитомирИнфо.

UFL - доставка цветов Житомир.
Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Перейти к покупке цветов

Дарите цветы также в крупнейших городах Украины: Киев, Одесса, Харьков, Львов, Днепр

Областных центрах: Николаев, Запорожье, Винница, Херсон, Черкассы, Кривой Рог, Полтава, Чернигов, Сумы, Житомир, Мариуполь, Украина,

и других: Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Кременчуг, Хмельницкий, Ровно, Луцк.


Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)