• Прилуки — доставка 110 грн
    да, верно  нет, изменить
  • Личный кабинет
068 390 90 90

Отзывы о доставке цветов в Прилуки

0678762259

Постоянный клиент с Cегодня

Cегодня 13:59

0678762259 : Спасибо большое,доставили вовремя,букет отличный,хорошего дня и мирного неба.Всем,кто прочитает отзыв советую обращаться к этим ребятам

Виктор

Постоянный клиент с 19 ноября 2019

29 июня 2022 09:21

Виктор : Не советую заказывать доставку цветов. В прошлый раз цветы приехали на следующий день. В этот раз сказал диспетчеру с курьером общался сказал куда во сколько нужно доставить цветы. А они все равно за час позвонили девушки и захотели уточнить адрес куда нужно ехать и этим испортили сюрприз. Я написал диспетчеру по поводу этого никаких извениний и что то в этом роде не было. Просто игнор

Ответ UFL: Доброго дня, Вікторе. Нам дуже шкода, що Ви залишились незадоволеним виконанням Вашого замовлення. У правилах доставки на нашому сайті прописано, що ми залишаємо за собою право телефонувати перед доставкою, але при цьому не говоримо, що саме будемо доставляти, тим самим зберігаючи сюрприз. На даний час багато одержувачів не приймають доставки-сюрпризи з огляду на нинішню ситуацію, тому попередній дзвінок є не лише гарантією успішної доставки, а й питанням безпеки самого одержувача. Сподіваємося на Ваше розуміння.

Наташа

Постоянный клиент с 26 июня 2022

26 июня 2022 17:24

Наташа : Спасибо большое за доставку. Все очень быстро и качественно)

Денис

Постоянный клиент с 24 июня 2022

24 июня 2022 16:33

Денис : Прекрасный сервис, быстро, качественно.

Viktor Andryushchenko

Постоянный клиент с 21 июня 2021

23 июня 2022 20:57

Viktor Andryushchenko : Дякую. Дуже гарнi квiти. з повагою - В.

Евгений

Постоянный клиент с 23 июня 2022

23 июня 2022 14:14

Евгений : Дякую. Доставка швидка, квіти свіжі, самі кращі. Дівчині сподобались. Отже я теж радий. 10/10

Николай

Постоянный клиент с 31 июля 2015

09 июня 2022 19:17

Николай : Уважаемые люди, НИКОГДА ! не пользуйтесь услугами этой компании. Это - чистые мошенники, деньги берут а услугу не предоставляют. Заказал на 08.06.22г доставку цветов в Нью-Йорк и как в большинстве предыдущих отзывов, заказ не был доставлен ! Менеджеры начинают рассказывать «байки» что букет вручили , но по факту на сегодня 09.06.22г никто никакого букета не видел. Давайте сделаем « РЕКЛАМУ» этой мошеннической компании!

Ответ UFL: Доброго дня, Николай. Щоденно компанія UFL доставляє квіти на замовлення від своіх клієнтів. Нажаль ми не можемо вручити квіти, якщо адреса вказана неповна. Наприклад, якщо є номер будинку і при цьому немає номеру апартаментів, то провідний партнер по США компанії UFL, який користується послугами всевітньо відомої служби доставкі UPS залишають доставку, зазвичай, у будинка. Також це вбачається і з трекінг номеру, який є у розпоряджені. Такі ситуаціі описані в розділі Оферта за яким працює наш сервіс. Разом з тим, компанія UFL зайняла вашу позицію у цьому спорі і зараз ми намагаємось владнати ситуацію, і переконати партнерів що номер телефону є достатнім щоб вручити квіті в апартаменти. Зверніть увагу, що сталим звичаєм в США у курєрських служб є доставка до будинку, якщо апартаменти не вказані. За результатаии ми звяжемось з вами найближчим часом, разраховуєм, що наша позиція буде почута. Вибачте за незручності. З повагою UFL.

Леся Пархоменко

Постоянный клиент с 21 мая 2022

22 мая 2022 20:08

Леся Пархоменко: Замовила доставку з 9.00-12.00 години. Квіти вчасно не доставили, і взагалі,коли телефонувала говорили ,що зараз уточнять інформацію і передзвонять(так було 2 рази),але не передзвонювали. Доставили квіти аж о 17.40. Комплектація букету не відповідала опису.

Евгения

Постоянный клиент с 14 июня 2020

14 мая 2022 17:34

Евгения : Молодцы!!! Мама довольна:))

Алина Повар

Постоянный клиент с 06 мая 2022

08 мая 2022 20:22

Алина Повар : Величезне вам ДЯКУЮ, що в такий важкий час даруєте людям позитив! Сюрприз вдався. Мама щаслива! Ви-неймовірні!!! ❤️

Алина Повар

Постоянный клиент с 06 мая 2022

08 мая 2022 20:01

Алина Повар : Величезне вам ДЯКУЮ, що в такий важкий час даруєте людям позитив! Сюрприз вдався. Мама щаслива! Ви-неймовірні!!!

Вінічук Артур Віталійович

Постоянный клиент с 18 апреля 2022

18 апреля 2022 18:09

Вінічук Артур Віталійович : Все хорошо, красиво и быстро, единственное что курьер позвонил и сказал что «вас беспокоит с доставки цветов», сюрприз до конца не удался, а в целом, все хорошо, спасибо.

Татьяна Богданова

Постоянный клиент с 13 сентября 2017

09 апреля 2022 14:33

Татьяна Богданова: Щиро дякую за чудову та смачну фруктову корзину для моєї сестри, яку доставили вчасно , не зважаючи на такий складний час. Дай Боже здоров'я всій Команді.

Anastasia

с 15 февраля 2022

26 февраля 2022 21:12

Anastasia : Непорядочные люди. Заказывала букет сестре 15 февраля, на день рождения, хотела устроить сюрприз: заказ оформили, сняли деньги.Через 12(!!!)ЧАСОВ мне пишут, что все цветы закончились 14 февраля, заказ оформить не смогут, деньги вернут максимум через 9 дней. И все, в другом месте подарок оформить я уже не успела, и денег я в итоге так и не дождалась

Александр Лютый

Постоянный клиент с 12 февраля 2019

20 февраля 2022 14:33

Александр Лютый : Замовляв букет на 14.02. Замовлення прийняли. Доставили. Букет гарний та свіжий. Але є два моменти. Букет не зовсім відповідав замовленню. Фіолетові тюльпани були замінені на світложовті, що зробило букет дещо іншим. По друге доставка була після 24 години ночі. Що було теж дискомфортно. На сайті ви гарантуєте відповідність та своєчастність. Я розумію що в цей день навантаження не аби яке, але все ж.

Ответ UFL: Олександр, доброго дня Дякуємо Вам за замовлення та за відгук. Так наші флористи виконали заміну кольорової гами тюльпанів, так як нажаль фіолетові були не в належному стані, а ми не можемо виконати доставку не свіжих квітів. Тому до букету що Ви замовили наші флористи додали в якості вибачення додаткову кількість тюльпанів. Що до доставки опівночі, дуже вибачаємось. Ми зателефонували отримувачу та погодили доставку на пізню годину, так як на привеликий жаль курьер до 23.00 не встигав виконати доставку. Ми вибачаємось дуже за такі не зручності, та хочимо виправити ситуацію ) Тому даруємо Вам знижку 10% на наступне замовлення, та гарантуємо що таких ситуацій з нашого боку більше не виникне) З Повагою, компанія UFL

Мария

Постоянный клиент с 17 февраля 2022

17 февраля 2022 23:39

Мария : ??????????Була моя перша співпраця з цим магазином і повністю провальна. Замовляла 51 тюльпан ( мікс з жовтенько-червних 31шт і оранжевих-20), а привезли мікс із червоних, оранжевих і білих, що виглядає недуже приємно для ока(не гарно). Хоча я попросила прислати фото перед відправкою букета(і це фото я не отримала). Потім перенесли доставку на інший день і повідомили про це за 15 хв до назначеного часу. Після напруженої розмови, доставили через півтори години після зазначеного часу в замовленні. В висновку одні мінуси. Одержувач букета сидів чекав півтори години квіти, які повинні були бути сюрпризом, замовник засмучений і розчарований за кругленьку суму отримав зіпсований вечір. Все що мені сказали у відповідь «вибачте за незручність».

Ответ UFL: Доброго дня Марія Дякуємо що знайшли час нам написати. Нам шкода за таку прикру ситуацію по Вашому замовленню. У флористів в наявності не виявилося тюльпанім у тій кольоровій гаммі, що Ви замовляли. Менеджер який вів Ваше замовлення, телефонував Вам щоб погодити заміну, Ви не відповідали на дзвінок, тому замовлення перенесли. Як тільки Ви вийшли на зв"язок ми погодили доставку з отримувачем та виконали букет з тюльпанів які були в наявності у флориста, на жаль кольорова гама відрізнялась (( Пробачте нас будь-ласка за незручності. Ми дуже хочемо виправити ситуацію по Вашому замовленню. Ми даруємо Вам знижку на наступне замовлення в розмірі 15%, та гарантуємо що надалі таких прикрих ситуацію з квітами та з доставкою не вінекне. Дякуємо Вам, та ще раз приносимо наші вибачення З Повагою, компанія UFL

Мария

Постоянный клиент с 17 февраля 2022

17 февраля 2022 23:37

Мария : Буду моя перша спвпраця з цим магазином повнстю провальна. Замовляла 51 тюльпан ( мкс з жовтенько-червних 31шт оранжевих-20), а привезли мкс з червоних, оранжевих блих, що вигляда недуже примно для ока(не гарно). Хоча я попросила прислати фото перед вдправкою букета( це фото я не отримала). Потм перенесли доставку на нший день повдомили про це за 15 хв до назначеного часу. Псля напружено розмови, доставили через пвтори години псля зазначеного часу в замовленн. В висновку одн мнуси. Одержувач букета сидв чекав пвтори години квіти, як повинн були бути сюрпризом, замовник засмучений розчарований за кругленьку суму отримав зіпсований вечір. Все що мені сказали у відповідь «вибачте за незручнсть».

Ответ UFL: Доброго дня Марія Дякуємо що знайшли час нам написати. Нам шкода за таку прикру ситуацію по Вашому замовленню. У флористів в наявності не виявилося тюльпанім у тій кольоровій гаммі, що Ви замовляли. Менеджер який вів Ваше замовлення, телефонував Вам щоб погодити заміну, Ви не відповідали на дзвінок, тому замовлення перенесли. Як тільки Ви вийшли на зв"язок ми погодили доставку з отримувачем та виконали букет з тюльпанів які були в наявності у флориста, на жаль кольорова гама відрізнялась (( Пробачте нас будь-ласка за незручності. Ми дуже хочемо виправити ситуацію по Вашому замовленню. Ми даруємо Вам знижку на наступне замовлення в розмірі 15%, та гарантуємо що надалі таких прикрих ситуацію з квітами та з доставкою не вінекне. Дякуємо Вам, та ще раз приносимо наші вибачення З Повагою, компанія UFL

Константин Иванов

Постоянный клиент с 12 февраля 2015

15 февраля 2022 14:17

Константин Иванов: Хочу присоединиться к Ирине и оставить негативный отзыв. Я вообще не сторонник подобной писанины, но накипело. Работа компании, по сравнению с прошлым годом стала намного хуже, в плане обслуживания. Менеджеры могут позволять себе не отвечать на вопросы клиентов, ссылаясь на загруженность, доставка опаздывает с заказом на три часа, ссылаясь на пробки на дорогах. Одним словом, бардак и хаос. Речь идет о 14.02.2022., Очень жаль, что все так плохо. Осадок в душе, от вчерашней, Вашей работы остался негативный. Посоветую ли я, в дальнейшем, данную компанию, не знаю. Посмотрим на 8е марта)) Всем хорошего дня!

Ответ UFL: Константин, добрый день. Благодарим Вас за заказ и за то, что нашли время нам написать. Простите за опоздание в доставке цветов по Вашему заказу, да, к сожалению в связи с большой загруженностью в праздничный день, доставку 14го февраля выполнили не вовремя с опозданием, нам очень жаль. В качестве наших извинений, примите от нас бонус - скидку в размере 10% к заказу на 8 марта. Мы гарантируем Вам своевременную доставку и букет из самых свежих цветов! С Уважением, доставка цветов и подарков UFL

Константин Иванов

Постоянный клиент с 12 февраля 2015

15 февраля 2022 14:17

Константин Иванов: Хочу присоединиться к Ирине и оставить негативный отзыв. Я вообще не сторонник подобной писанины, но накипело. Работа компании, по сравнению с прошлым годом стала намного хуже, в плане обслуживания. Менеджеры могут позволять себе не отвечать на вопросы клиентов, ссылаясь на загруженность, доставка опаздывает с заказом на три часа, ссылаясь на пробки на дорогах. Одним словом, бардак и хаос. Речь идет о 14.02.2022., Очень жаль, что все так плохо. Осадок в душе, от вчерашней, Вашей работы остался негативный. Посоветую ли я, в дальнейшем, данную компанию, не знаю. Посмотрим на 8е марта)) Всем хорошего дня!

Ответ UFL: Константин, добрый день. Благодарим Вас за заказ и за то, что нашли время нам написать. Простите за опоздание в доставке цветов по Вашему заказу, да, к сожалению в связи с большой загруженностью в праздничный день, доставку 14го февраля выполнили не вовремя с опозданием, нам очень жаль. В качестве наших извинений, примите от нас бонус - скидку в размере 10% к заказу на 8 марта. Мы гарантируем Вам своевременную доставку и букет из самых свежих цветов! С Уважением, доставка цветов и подарков UFL

Константин Иванов

Постоянный клиент с 12 февраля 2015

15 февраля 2022 13:57

Константин Иванов: Хочу присоединиться к Ирине и оставить негативный отзыв. Я вообще не сторонник подобной писанины, но накипело. Работа компании, по сравнению с прошлым годом стала намного хуже, в плане обслуживания. Менеджеры могут позволять себе не отвечать на вопросы клиентов, ссылаясь на загруженность, доставка опаздывает с заказом на три часа, ссылаясь на пробки на дорогах. Одним словом, бардак и хаос. Речь идет о 14.02.2022., Очень жаль, что все так плохо. Осадок в душе, от вчерашней, Вашей работы остался негативный. Посоветую ли я, в дальнейшем, данную компанию, не знаю. Посмотрим на 8е марта)) Всем хорошего дня!

Ответ UFL: Константин, добрый день. Благодарим Вас за заказ и за то, что нашли время нам написать. Простите за опоздание в доставке цветов по Вашему заказу, да, к сожалению в связи с большой загруженностью в праздничный день, доставку 14го февраля выполнили не вовремя с опозданием, нам очень жаль. В качестве наших извинений, примите от нас бонус - скидку в размере 10% к заказу на 8 марта. Мы гарантируем Вам своевременную доставку и букет из самых свежих цветов! С Уважением, доставка цветов и подарков UFL