Концерт о любви в Хмельницком (укр.)

16 березня у нічному клубі «СВ» відбудеться концерт рок-гурту «АнтитілА» в рамках туру «Над полюсами». Окрім нових пісень, слухачі почують старі і добре відомі композиції – «Невидимка» та «Рожеві діви».

Квитки: перших сто квитків – 70 гривень. Фан-зона – 80 гривень, а у день концерту – 100 гривень. Сидячі місця – 100 гривень, а у день концерту – 120 гривень.
Квитки можна придбати у касі театру Старицького, у касі нічного клубу «СВ» та у організаторів за телефоном (097)752-98-44.

Смотреть фото в полном размере

- Ми довго намагалися випустити новий альбом «Над полюсами», але він виправдав наші сподівання. Ідеалу, звичайно, як такого не існує, і з часом захочеться щось змінити і додати. Але це розвиток. Ми подорослішали. Пісні у нас про різні речі, але головне все ж – любов, - каже у інтерв’ю вокаліст гурту «АнтитілА» Тарас Тополя.
Офіційним початком історії гурту є 2008 рік. Музиканти незмінно грають рок, хоча вважають, що на Україні найбільш популярною є поп-музика.

- Мабуть, так відбувається, оскільки людям зараз не до високого мистецтва. На це просто не вистачає грошей. Українці слухають те, що їм пропонують по радіо, звідки звучить не завжди якісна музика, - каже Тарас Тополя. - Важка музика не користується зараз популярністю. Проте, коли дають концерти всесвітньовідомі «Limp Bizkit» чи «Linkin Park», збираються повні зали.
За час існування гурту «АнтитілА» їхня музика вийшла на вищий рівень, змінився сам її зміст. Свій стиль артисти називають поп-рок.

- Такого стилю не існує. Ми самі так називаємо нашу музику. Це дає нам можливість постійно експериментувати. На своїх концертах ми бачимо, що це подобається людям, - каже Тарас Тополя.
Гурт «АнтитілА» виступав під час революції на євромайдані, вважаючи її феноменальним явищем у житті українського народу. Музиканти також мають досвід роботи з кінематографом. У мріях – написати саундтрек до блокбастеру або драматичного фільму.

Під час туру на підтримку нового альбому гурт «АнтитілА» дасть концерти у 33 містах України, Росії та Білорусі. Основну увагу музиканти роблять не на світлових або інших спецефектах, а на тому, щоб встановити зв’язок зі слухачем через музику і тексти.
Початок о 19:00.

Источник: vsim.ua.

Доставка цветов в Хмельницкий - UFL.
Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Перейти к покупке цветов

Дарите цветы также в крупнейших городах Украины: Киев, Одесса, Харьков, Львов, Днепр

Областных центрах: Николаев, Запорожье, Винница, Херсон, Черкассы, Кривой Рог, Полтава, Чернигов, Сумы, Житомир, Мариуполь, Украина,

и других: Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Кременчуг, Хмельницкий, Ровно, Луцк.


Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)