10 порад, як завоювати дівчину!

ID:
1236
Количество прочтений:
1311
Последнее обновление:


Содержание:

Завоюванням дам в минулі часи займалися виключно шляхетні лицарі. Влаштовувалися турніри, ламалися списи і щити, гриміли обладунки... Але, на жаль чи на щастя, часи лицарів пройшли, і в сучасному світі уваги дівчини добиваються дещо іншими способами. Тепер питання «як домогтися прихильності дівчини?» вирішується не мистецтвом ведення фізичної боротьби з суперниками, а майстерністю погляду, дотику і поведінки з представницею прекрасної статі.

Щоб завоювати Вашу красуню, необхідно спрямувати всі зусилля і енергію на її серце, і тільки на нього. Отже, давайте докладніше розглянемо, якихпорад повинен дотримуватись сучасний чоловік.


Смотреть фото в полном размере

1. Розвивайте власну впевненість

Повірте, немає нічого більш привабливого для жінки, ніж впевнений у собі чоловік. Дівчата люблять цілеспрямованих, впевнених у собі, ініціативних юнаків. Пам'ятаєте фразу: «За ним, як за кам'яною стіною»? Саме про такого чоловіка мріють абсолютно всі дівчата!

2. Будьте наполегливим, але в міру

Якщо раптом дівчина не оцінила Ваші старання і не відповіла взаємністю, не впадайте у відчай. Пам'ятайте, що кожній красуні подобається, коли її добиваються. Змінити гнів на милість Вам допоможуть всім знайомі методи, які стали класикою: квіти, вірші про кохання, приємні і романтичні знаки уваги. Але не варто бути занадто агресивним у залицянні! Це може тільки відлякати дівчину.

3. Будьте чистим і охайним

Якщо хочете знати, як зачарувати дівчину, запам'ятайте: для неї дуже важливий зовнішній вигляд хлопця, з яким вона знайомиться (зустрічається). Будьте охайні, стежте за особистою гігієною, не забувайте перед побаченням поголитися, одягти чисті шкарпетки, почистити зуби, скористатися дезодорантом, туалетною водою. І ми не говоримо про одяг, само собою зрозуміло, що він повинен бути чистим і випрасуваним.


Смотреть фото в полном размере

4. Будьте конкретним

Визначте для себе мету і йдіть, але обережно, не напираючи. Коли домовляєтеся з дівчиною про зустріч, то чітко називайте час і місце побачення. Ні в якому разі не запізнюйтесь, навіть якщо дівчата нейтрально ставляться до непунктуальних чоловіків, це буде просто негарно по відношенню до неї.

5. Не приділяйте їй занадто багато часу

Ми говорили раніше, що не варто бути занадто агресивним у своїх залицяннях. Вмійте відрізнити кокетливе «ні» (яке ось-ось погрожує перерости в скромне «так») від твердого, яке не передбачає інших варіантів відмови.

6. Дійте нестандартно

Проявляйте неординарність і оригінальність у всьому - в незвичайних подарунках, нестандартних побаченнях, несподіваних приємних вчинках. Повірте, її серце буде підкорене Вами!

7. Умійте виділитися з натовпу

Знайдіть у собі те, що відрізняє Вас від інших. Умієте робити щось краще за інших? Граєте на гітарі? Готуєте смачний шашлик? Вирощуєте кактуси? Необов'язково володіти надприродними здібностями чи талантами, щоб зачарувати дівчину. Як завоювати дівчину? Бути захопленою людиною, уміти донести свою пристрасть та показати обізнаність у предметі. Так дуже легко підкорити своєю захопленістю обраницю!


Смотреть фото в полном размере

8. Продумуйте кожен крок

Подбайте про те, щоб перед побаченням у Вас був чіткий план дій, адже дівчата люблять, коли все проходить «гладко» і хлопці тримають своє слово. Необхідно розробити схему «завоювання» обраниці і неухильно її дотримуватися.

9. Будьте чесним

Брехня - це одна з тих якостей, які дівчата на дух не переносять! Якщо Ви хочете почати успішні, довгі і міцні стосунки, ні в якому разі не починайте їх з обману.

10. Не ставайте «підкаблучником»

Залицяючись до дівчини, пам'ятайте, що завжди важливо зберегти своє «Я», яке, власне, і привернуло увагу Вашої обраниці спочатку. Завжди важливо знайти і зберігати ідеальний баланс: задовольняти бажання дівчини і в той же час чинити по-своєму у вирішенні важливих питань.

Взявши до уваги все вищесказане, Ви можете сміливо підкорювати серце Вашої дами! Головне пам'ятайте, залишайтеся завжди собою. Бажаємо Вам взаємного та щирого кохання!

А для початку пропонуємо попрактикуватися на віртуальних дівчатах. Спробуйте взяти участь у нашому квесті «Роздягни дівчину» і поєднати приємне з корисним ;)

Недавние публикации Букет цветов из бумаги своими руками!
Дата публикации:
Автор:
Анастасія Шмигіна
Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)