Ukrainian fashion week – яскраві колекції (фото)

ID:
1393
Количество прочтений:
465
Последнее обновление:


Содержание:

Українська мода – нові модні тренди

З 18 по 25 березня у виставковому центрі «Мистецький Арсенал» пройшов 36 Український Тиждень Моди. Гасло цієї події – Next step (Наступний крок). Ця назва доволі символічна, адже дійсно, цього року українській моді відкрилося багато імен, а світовій fashion-індустрії – яскраві колекції відомих українських творців. Протягом 8 днів було близько представлено 65 модних дизайнерів, проведено 45 показів та презентовано 14 нових спеціальних проектів.


Переглянути фото в повному розмірі

За цей час багато дизайнерів та модних будинків представили глядачам свої погляди на сучасну жінку. Які ж тенденції переважають у колекціях українських дизайнерів сезону FW2015-2016?

Більшість молодих талановитих авторів, представлених на fashion week, дослухалися до загальних світових тенденцій, заснованих у Парижі та Мілані. Не дивлячись на те, що кожен дизайнер надихався власними ідеями, не можна не звернути увагу на те що доволі велика частина колекцій була виконана у традиційній стилістиці України, або під впливом слов’янських мотивів.


Переглянути фото в повному розмірі

Що ж пропонує нам осінь-зима 2015-2016?

  • Трендовий сірий колір у повсякденному одязі (casual);
  • Переважання темної гамми (коричневий, синій,темно-зелений);


Переглянути фото в повному розмірі

  • «Кривавий» червоний колір у одязі та аксесуарах;
  • Контрастність тонів у одязі;


Переглянути фото в повному розмірі

  • Асиметричний крій;
  • Геометричній орнамент;


Переглянути фото в повному розмірі

  • Принт із квітами;
  • Об’ємні форми одягу;


Переглянути фото в повному розмірі

  • Екстравагантні поєднання текстур та форм;
  • Квіти у волоссі (вінки, 3D-шпильки, декорування зачісок);


Переглянути фото в повному розмірі

  • «Чоловічне» взуття на грубій підошві;
  • Вишивка, вирізи, бахрома.


Переглянути фото в повному розмірі

Протиріччя Лілії Litkovskaya

Колекція одного з найпопулярніших та найвідоміших дизайнерів сучасної України Лілії Літковської наповнена японськими мотивами та західним менталітетом. Так, натхненна творчістю японського гравера Хокусая, вона створила лінію одягу, в якій зображується сприйняття японської культури крізь призму західних традицій. Ми можемо прослідкувати у образах зіткнення індустріального та природного, минулого та сучасного, орнаментального та урбаністичного.


Переглянути фото в повному розмірі

Яскрава осінь від Pustovit

Ще один метр Ukrainian fashion week – Лілія Пустовіт, вирішила скасувати осінню похмурість, наповнивши свою колекцію яскравими кольорами, квітами, супрематизмом і авангардом. Неймовірні відтінки, незвичайний крій, елегантні приталені сукні, супрематичний принт та квіти бузку – все це більше схоже на весну, проте саме такою бачить осінь відома дизайнерка. Традиційний для неї тренд – сорочки-сукні, набув нових форм та стилів, експериментуючи з кольорами та візерунками.


Переглянути фото в повному розмірі

Звичайно, ці автори – лише мала частка дизайнерів, чиї покази та презентації вразили своєю креативністю та нестандартним підходом. Zalevskiy, Vorozhbyt, Domanoff, Polishchuk, Анастасія Ivanova, модні будинки Karavay та Rito – кожен з цих брендів просто вражає своїм нестандартним баченням та дивовижним одягом.


Переглянути фото в повному розмірі

Яскравим трендом колекції Olena DATS є неймовірно жіночні «повітряні» сукні, які надихають своєю легкістю та невагомістю. Поєднання пастельних та чорних кольорів, вишивка та накидки, складки та витончений декор – все це створює ніжний образ рішучої сучасної жінки, яка живе у великому місті.


Переглянути фото в повному розмірі

Проект «Витоки»

Ексклюзивною подією 36 сезону української моди стала презентація проекту «Витоки», який присвячений традиціям українського костюму. Він також пройшов у Мистецькому Арсеналі 21 березня. Це – спільна ініціатива «Музею ім. І. Гончара», приватних колекціонерів та дизайнера Яни Червінської.


Переглянути фото в повному розмірі

Вперше на сучасному подіумі з’являється автентичний український костюм у всіх деталях, вперше дизайнер настільки перейнялася ідеєю відродження українських традицій, що створила яскраву стилізацію, яка повторює деталі старовинного одягу. Тут поєднується оригінальність та авторська інтерпретація, що народжує цілісну картину історії та сьогодення українського традиційного костюму.


Переглянути фото в повному розмірі

Пропонуємо Вашій увазі також найяскравіші моменти з закулісного життя 36 сезону Ukrainian Fashion week. Покази та зйомки, образи та деталі – тут зображене справжнє життя Української моди.

{

}

Недавние публикации Чудеса українського Закарпаття: 7 дивовижних місць
Известные украинцы: Николай Гоголь
Дата публикации:
Автор:
Віталіна Меллертах
Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)